Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se
Aroma difuzori- potreba ili luksuz?

Aroma difuzori- potreba ili luksuz?


21. 01. 2023.

U dobu smo zatvorenog prostora i sezone grijanja. Mirisi kolača, kuhanog vina i cimeta polako nestaju i ostaje samo miris zime i smoga. Iako je vrijeme kao idealno da (p)ostanemo neraspoloženi, mi Vam nudimo rješenje. Doba sušenja naranči na radijatoru ili stavljanja suhog mirisnog cvijeća u zdjele stvar su prošlosti. Već neko vrijeme polako, ali zasluženo difuzori postaju neizbježan dodatak domu. Dolaze u različitim oblicima i veličinama, stakleni, plastični u bojama ili neutralni. Možete ih kombinirati uz dizajn svog doma ili ureda, a pritom će svatko komentirati kako Vam dobro miriše prostor. Kako se kaže- ali ni to nije sve- difuzori u kombinaciji s prirodnim eteričnim uljima zaista imaju utjecaja na poboljšanje kvalitete zraka, djeluju opuštajuće, podižu raspoloženje, a neki tvrde da može pomoći i u nekim zdravstvenim problemima. Dugoročno su jeftiniji od osvježivača zraka, obzirom da jednom kada kupite difuzor, ulažete samo u eterično ulje kojeg je potrebno nekoliko kapi. Svakako je i zdravije ako koristimo prirodna ulja, a ne sintetičke mirise. 

Ono što možemo potvrditi je da će svakako prostor učiniti ugodnijim za boravak, a pritom ćete imati odličan detalj koji može poslužiti i kao ambijentalno svijetlo.  

 

Korištenje je lako i sastoji se od svega 3 koraka:

  1. U odabrani difuzor nasipajte vode do označene granice 
  1. Dodajte svoje omiljeno eterično ulje po uputama na njemu, savjetujemo prirodno, a miris odaberite ovisno o raspoloženju. 
  1. Zatvorite poklopac difuzora i uključite ga. U par sekundi iz otvora kreće lagana mirisna maglica. Najčešće se nudi vremensko razdoblje za koje želite da radi, nakon čega se sam isključuje. Super stvar je što manji difuzori mogu služiti kao lagano svjetlo, idealno za spavaću sobu ili na komodi u dnevnom boravku. 

 

KLASIKA

Većina će odabrati klasični, izgledom nenametljiv difuzor. Kombinacija drva i stakla daje topli, a luksuzni izgled. Ima opciju stalnog i pulsirajućeg svjetla. Ne možete pogriješiti u darivanju jednoga, primjerice kao dar za preseljenje. 

               

FUTURIZAM

Tko kaže da su mirisne stvari “samo za žene” vara se. Svatko će Vam reći da ugodan miris u “muškom prostoru” mijenja i percepciju istog muškarca. Čist, uredan prostor povezujemo s ugodnim i svježim mirisom- a pogađate difuzor tu pomaže. Kako bi se uklopio u dizajn jednog “man cave-a", predlažemo aroma difuzor futurističkog izgleda u kombinaciji drva sa svijetlom u bojama i diskretne veličine.  

 

SALON

Ako ste pak vlasnik neke vrste spa salona, masažer ste ili znate nekoga tko je, prijedlog je nešto profesionalniji, izgledom drugačiji difuzor. Radi bez vode, s čistim aromatičnim uljem (spremnik za uje od 50 ml). Također mijenja boju, a mogući je rad s prekidima (2 minute uključeno- 2 min isključeno) za jači dojam mirisa.  

 

Odaberite idealni aroma difuzor za svoj prostor već danas i neka neraspoloženje i loša energija ostanu vani! :)