Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se
KAKO POVOLJNO OPREMITI APARTMAN ZA IZNAJMLJIVANJE? 

KAKO POVOLJNO OPREMITI APARTMAN ZA IZNAJMLJIVANJE? 


25. 02. 2023.

 

Iako je većina privatnih iznajmljivača aktivna tokom cijele godine, pravi posao počinje upravo s dolaskom ljepšeg vremena, proljeća i pred Uskrs. Dovršavaju se zadnji detalji preuređenja i priprema se otvaranje sezone. Ako tek krećete u iznajmljivanje, donosimo nekoliko prijedloga što će svaki gost cijeniti u Vašem apartmanu.  

KUHINJA 

Uz ljubaznost domaćina i čistoću apartmana, gosti vole imati što više “svakodnevnih” stvari u apartmanu, pogotovo ako ostaju duže vremena. Uz naravno pribor za jelo i piće, kava i čaj nezaobilazni su dodatak svakoj kuhinji jer većina ne preskače svoju rutinu ni na odmoru. Uvijek možete odabrati kuhalo za brže zagrijavanje vode uz napomenu da ćete uz njega morati imati i malu džezvu ili lončić pa je za ovakve potrebe dobra opcija kuhalo-džezva, idealno za pripremu kave, a uvijek u njemu možete zagrijati i vodu za čaj ili cappuccino.  

Gosti nisu došli na odmor kuhati i većina će hranu jesti u restoranima. Ipak, doručak često pripremaju sami, posebno ako dolazi obitelj s djecom. Zato u kuhinjski ormarić spremite dvije tave, pliću i dublju, dovoljno je za pripremu raznih jela- povoljno rješenje, a mame će Vam biti zahvalne.  

   

DNEVNI BORAVAK 

Većina druženja odvijat će se u dnevnom boravku. Televizor je danas postao nezaobilazna stavka apartmana i ulaganje u nju zasigurno se vraća. Ako uz to još televizor nudi dodatne mogućnosti koje nisu osnovni programi, mlađe generacije bit će oduševljene. 

Povoljnija opcija ukoliko već imate televizor koji želite modernizirati mogu biti prijemnici. 

SPAVAĆA SOBA 

Spavaću sobi prije svega važno je lijepo urediti, dodati dekoracije, lijepu posteljinu, dodatne poplune i deke. Gosti se žele osjećati ugodno u njoj, ne nužno kao da su u hotelskoj sobi.  

TERASA/BALKON 

Dolazi nam sve ljepše vrijeme, a gosti sve više zahtijevaju da apartman ima pristup balkonu ili terasi. Još ako ima dobar pogled, smještaj vrijedi puno više.  Terasa postaje produžetak dnevnog boravaka i važno ga je urediti da bude što privlačniji. To možete postići rasvjetom, svijećama, cvijećem, ali i dobrim odabirom namještaja. Ukoliko imate ograničen prostor idealni su sklopivi, manji stolići koji se u svakom trenu mogu maknuti, a kada su otvoreni svakom bude želju popiti omiljeno piće s pogledom. Dodajte malu ljuljačku ili sklopive stolice i povoljno ste uredili jednu od najvažnijih prostorija apartmana.  

KUPAONA 

Uz lijepo uređenu kupaonu, važno je gostima pružiti i funkcionalnu kupaonu. Savršeno za apartmane je inox set za kupaonicu, osim što lijepo izgleda, u njemu dolazi sve potrebno za funkcionalnost kupaonice. Također uz ručnike, “must-have” svake kupaonice u apartmanu zasigurno je sušilo za kosu, možete odabrati malo putno, dovoljno za odraditi posao ili malo veće da dodate na luksuznosti.  Naravno, nemojte zaboraviti ručnike, a gosti cijene i obične gelove za tuširanje koje često zaborave ili potroše ako imaju više odredišta. 

          

 

 

DODATNO 

Nije važno održavate li apartman Vi ili imate nekoga tko to radi za Vas, u apartman uvijek smjestite usisavač i čistač podova. Nerijetko se dogodi nezgoda, nešto se prolije ili razbije, a nije Vam u cilju da za to koristi ručnike iz kupaonice ili nešto slično iz apartmana.  

Na kraju, apartman uredite kao da uređujete za sebe, sami najbolje znate što Vam je potrebno na odmoru i što često nedostaje- i to je to, odlične ocijene su zagarantirane!