Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se
Sam svoj majstor - artikli za prvu pomoć

Sam svoj majstor - artikli za prvu pomoć


07. 01. 2023.

 

Počinjete samostalan život ili poznajete studenta koji se seli u drugi grad ili Vam jednostavno uvijek nešto nedostaje da bi obavili samostalno u stanu do dolaska majstora.  
 
Donosimo Vam popis stvari koje je uvijek dobro imati u jednoj “svaštara” ladici.  
 
 
BATERIJE
 
Na kraju napornog dana legli ste na kauč i pokušavate upaliti tv, ali daljinski ne funkcionira. Shvaćate da su se baterije istrošile, ali dućani više ne rade. Iako smo sigurni da ćete se privremeno snaći- blister osnovnih baterija uvijek dobro dođe. AAA i AA baterije najčešće su potrebne u kućanstvu.  
 
 
 
ALAT 
 
Sitni popravci uvijek će se javljati. Idealno rješenje je mali alat s nastavcima, ne zauzima puno mjesta i lako se sprema u ladicu, a naći ćete gotovo sve potrebne nastavke. Fora, zar ne?  
 
U ovu kategoriju dodali bismo primjerice dvoljepljivu traku i vezice- za prvu pomoć do dolaska majstora.  

Metar je također dio ove kategorije, a nije ga potrebno dodatno objašnjavati, a uvijek kada ga trebaš- nema ga.  


 


ŽARULJE
 
Bez svijetla ćete teško, zato je potrebno u ladici uvijek imati zamjensku žarulju. A imamo i fora stvar za Vas- kako ne biste imali žarulje s različitim grlima i zatrpavali dodatno ladicu, dovoljno je da imate žarulju s jednim grlom i adapter za grlo za druge stvari u stanu. Primjerice, ako imate žarulju većeg grla za zidnu svjetiljku, a treba Vam s manjim grlom za stolnu lampu, na žarulju stavite adapter za manje grlo, stavite u lampu i riješite problem- brzo i povoljno.  


 
 
 
RUČNA SVJETILJKA
 
Iako danas na mobitelima postoji bljeskalica ako nemate zamjenske žarulje ili u slučaju nestanka struje, sami znate da je mobitel rijetko dovoljno pun za duže korištenje iste. Ručne svjetiljke uvijek dobro dođu u navedenim slučajevima ili ukoliko trebate osvijetliti teže dostupni i mračni dio stana.  
 
Ako šetate ljubimca po neosvijetljenom dijelu naselja- svjetiljka će također odlično poslužiti. A za slobodnije ruke postoji i naglavna svjetiljka.  
 
 
 
PRODUŽNI KABLOVI/ RAZDJELNICI  
 
Čini se banalno, ali kablova zaista uvijek nedostaje. Stanovi često imaju čudan raspored i utičnice na “nelogičnim” mjestima ili s nedovoljno utikača, a tu razdjelnici rješavaju situaciju. U našoj ponudi možete pronaći različite duljine i oblike produžnih kablova, ovisno o mjestu i prostoru za koji je potreban.
 
 
 
 
KABLOVI/ ADAPTERI
 
HDMI, data i punjenje, scart,scart razdjelnik i slični- iz iskustva tvrdimo, koliko god ih imali, uvijek će nedostajati.  
 
 
 
Ponuda je široka, ako se sjetite još nečega, na klik ste do toga !