Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se
Veljača- mjesec ljubavi

Veljača- mjesec ljubavi


27. 01. 2023.

Veljača- dućani su prepuni proizvodima s ili u obliku srca, bombonijerama, svim vrstama vina, reklame su pune zaljubljenih parova. Mi ipak volimo opisati veljaču kao mjesec ljubavi. Bilo Valentinovo samo komercijalno ili ne, ne možemo negirati da većina voli poklone, neki više vole poklanjati, a neke usrećuje otvaranje istih i u tome nema ništa loše.  
 
Iako samcima pada mrak na oči, ne vidimo zašto se i oni ne bi počastili i nagradili za toleriranje većeg broja ljubavnih postova koji se u te dane vrte. Ipak, važno je prvo voljeti sebe da bi mogao ljubav pružiti dalje, zar ne?  
 
Kako znamo da neki više nemaju ideje što pokloniti, dok neki tek kupuju poklon za svoje prvo Valentinovo u vezi, donosimo popis ideja za poklone za nju i njega- klasiku, nešto drugačije, za svakoga po nešto.  

SAT  
 
Ako želite impresionirati, znate da sa satom ne možete pogriješiti. Bonus bodovi ako se osoba bavi sportom, sportski sat odličan je dodatak za praćenje tjelesnih promjena kod vježbanja. Ako se osoba ne bavi sportom, ništa zato, uz dodatne mogućnosti koje sat omogućuje, bit će savršen modni dodatak.  
 
 

 


 
LJEPOTA  
 
Tko se ne voli sređivati i dobro izgledati? Osim što podiže samopouzdanje, ostavljamo dobar prvi dojam, a nećemo se lagati, svjesno ili nesvjesno svi zaključujemo dosta o osobi upravo iz njega, barem do trenutka dok ju ne upoznamo. Zato za dame imamo sve za brzu i jednostavnu frizuru- bilo da se radi o svilenkasto ravnoj kosi, zavodljivim kovrčama ili valovima. Pegle i četke za kosu idealne su za ravnanje, a rotirajuće četke ili uvijači za, kako im ime govori, uvijanje kose- valove i kovrče. Kvalitetan fen s primjerice difuzorom može biti također odličan pogodak.  

 
Kada govorimo o muškarcima, trimeri su “must have- za ukroćivanje dlačica u nosu ili ušima i naravno kao neizbježan dodatak svih koji njeguju bradati izgled. Šišač je super poklon za one koji ne vole dužu kosu i koji često posjećuju frizera- ovako to mogu obaviti i sami ili uz Vašu pomoć. Aparat za brijanje ne trebamo posebno predstavljati, a odlično će poslužiti svakome tko voli glatko lice.  
 
 
 
ALAT  
 
Iako se čini da je ovo možda više “muška” kategorija mi se ne bismo složili. Ovaj alat odličan je za DIY projekte, jednostavno je za korištenje i sve se nalazi u malom kovčegu na jednom mjestu. Bonus su džepni nožići koje će posebno obožavati planinari i avanturisti. Višenamjenski, klasični, izbora zaista neće nedostajati.  
 
 

DIFUZORI  
 
Ako mislite da je ovo pak više “ženska” kategorija, također se ne bismo složili. Naime o prednostima difuzora u domu ili uredu već smo pisali, a i predložili smo različite oblike za različite stilove. Man cave nikada neće bolje mirisati, a i svi će njen savršeno uređen boravak hvaliti kako dobro miriše. Klik na link za više informacija i ideja ;)
 


POSUĐE  
 
Bit ćemo iskreni, ako osoba nije ljubitelj kuhanja predlažemo da preskočite ovu kategoriju, da ne budete krivo shvaćeni. Ako osoba voli kuhati, stalno isprobava i sprema nova jela “ s guštom”- dodatna kvalitetna tava ili lonac sigurni smo bit će lijep znak pažnje, dokaz da vidite, primjećujete i podržavate ju u tome.  
 


Muškarce također često razveseli periferija, žene dekorativni program. Iako je ovo samo dio prijedloga, Vi svoju drugu polovicu znate najbolje i sigurni smo da nećete pogriješiti.

 

I za kraj, podsjetnik da se ljubav pokazuje svaki dan, za Valentino samo malo više. :)